Tech

Magyar játék a világ legjobbjai közt

A magyar Nemesys Games csapatának játéka is a döntősök között van - tessék szavazni.

Február 11-én, Las Vegasban dől el, hogy a profi és amatőr kategóriában döntőbe jutott hat-hat csapat közül ki nyeri el az egyenként 100 ezer dolláros (~20 millió forintos) fődíjat.

A számítógépes játékfejlesztők éves konferenciájának részeként meghirdetett Indie Game Challenge elnevezésű független játékfejlesztői versenyen amerikai, svéd és izraeli fejlesztők munkái közé került a magyarok Fortix 2 nevű stratégiai játéka.

Az öttagú fejlesztői csapat ezt a játékot elsősorban nem a “kemény” játékszoftver-imádóknak, hanem saját bevallásuk szerint azoknak szánja, akik rövidebb menetekben és csak időnként játszanak számítógépen, játékkonzolon, mobilon vagy a közösségi oldalakon.

A játékosok a főszereplő, a bátor Fortix lovag bőrébe bújva, Artalom szigetén harcolhatnak az ősi ellenség, a gonosz varázsló, Xitrof ellen.

Ebben a versenyben a magyar internetes társadalom is megfelelő hátszelet adhat a hazai fejlesztőcsapatnak. Elég erre az oldalra ellátogatni és regisztráció nélkül lehet szavazni a Fortix 2-re.

AJÁNLOTT LINKEK:

Itt lehet szavazni – irány a VOTE gomb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik