Tech

Négy tablettel állt elő az ASUS

Három Android-alapú Eee Pad és egy Windows-alapú Eee Slate. A design mellett a funkcionalitás is meggyőző.

Ugyanis az ASUS nem elégedett meg azzal, hogy legyen néhány szépen csillogó képernyője, hanem minden egyes darab egy-egy csavart jelent az immáron hagyományosnak mondható tablet-tulajdonságok tekintetében.

A Transformer valószínűleg a tradicionálisabb darabja a kínálatnak, mivel 10,1-es képernyőt befordítva csatlakoztathatjuk egy touchpaddel ellátott billentyűzethez, amely még USB-képes is – gyakorlatilag egy Android futtatta netbookot hozva létre.

Az Eee Pad Slider azoknak kedvez, akik legalább annyit használják a táblagépüket fizikai billentyűzettel, mint anélkül, mivel egy meglepően vékony klaviatúra csúsztatható ki ezen modell hátából. Ráadásul kicsúsztatva egyben állványként is működik. És az, hogy ezen állványban van az aksi és ettől maga a gép is rettentően vékony, már csak hab a tortán.

A 7 colos méretű tabletek között bőven versenyezhet a legvékonyabbnak járó címért az Eee Pad MeMo, ami a képernyő alatt elhelyezett plusz térben egy ceruzát is tárol – ez a modell ugyanis elsősorban ezt a beviteti módszert használja.

Végül az Eee Slate EP121-es egy Core i5-ös processzoron futtatott Windows 7 operációs rendszerű, 12,1 colos táblagép, ami a Bluetooth billentyűzettel együtt már netbooknak is bőven elmegy.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek és képek – angolul (Engadget)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik