Tech

Sördobáló automata

Ráadásul okostelefonnal állítható a hőmérséklet, a sör fajtája és hogy melyik irányba hajítsa, hogy felállnunk se kelljen.

A történelem során már számos ember adta a fejét egy automatikus söradagló rendszer kiépítésére. És számos ember megbukott. Most úgy tűnik azonban, hogy a hosszú alagút végén végre megcsillant a reménysugár sorkorsón csillogó fénye.

A YouTube-on csak personalbeerrobotként ismert felhasználó létrehozta, amit felhasználóneve is sejtet: egy személyes sör robotot.

Az iPhone-nal irányítható robot a videó tanúsága szerint a telefonon kiválasztott sört adja ki az előre beállított hőmérsékleten, majd – mivel ő nem tud odagurulni hozzánk, mi pedig nyilván túl lusták vagyunk odáig elsétálni, hiszen akkor az olyan lenne, mint egy hűtő – légpuskával lövi a szintúgy iPhone-on beállított célpont felé a dobozt.

Készítője bevallottan szeretne a találmányból pénzt csinálni, azonban egyelőre még a prototípus tökéletesítésén dolgozik. De eljön meg az az idő, amikor bármely tech-boltban kapható lesz egy ilyen légpuskás sör-rabszolga.

AJÁNLOTT LINKEK:

Talán a legjobb sör robot, ami valaha koli szobában lakott – angolul (Gizmodo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik