Tech

Internet nélkül nem élet az élet

A szélessávú internetkapcsolatnak volt az utóbbi évtizedben a legnagyobb hatása a társadalomra, és ez az a fejlesztés, amely nélkül az emberek többsége már nem tudna meglenni.

A Zogby International piackutató online felmérésében a válaszolók 24 százaléka a szélessávú internetet tekintette a legmeghatározóbb fejlesztésnek, míg a Facebookra 22 százalék, a Google-re pedig 10 százalék voksolt.

Arra a kérdésre, hogy melyek azok a technológiai fejlesztések, amelyek nélkülözhetetlenek: 28 százalékkal ismét a szélessávú internet lett az első, 18 százalékkal pedig második az e-mail.

A megkérdezettek 24 százaléka szerint jövőre a legnagyobb technológiai fejlődés az otthoni szórakoztatóelektronikai eszközökben várható, míg 16 százalék a számítástechnika mindenre kiterjedő fejlődését reméli.

Az előttünk álló évtizedre gondolva 43 százalék véli úgy, hogy az őssejtterápiák és az átültethető szervek létrehozását célzó eljárások megszokott gyógymóddá válnak. Negyven százalék szerint az emberekbe chipeket ültetnek, amelyek az alany egészségi állapotát folyamatosan figyelik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik