Tech

Magyarul segít a Microsoft szerelője

A cég automatikus problémamegoldó oldala az operációs rendszer leggyakoribb hibáira kínál egyszerű megoldást - magyarul is.

A Fix It Solution Center, a redmondi szoftvercég programjaiban előforduló leggyakoribb problémákra nyújt megoldást. A felhasználók témakörök szerint néhány kattintással kiválaszthatják a javítani kívánt programokat, és az oldal automatikus hibakeresője diagnosztizálja, lehetőség szerint el is végzi a szoftveres javítást.

A Fix It első kiadása két éve jelent meg, a honlap jelenlegi változata 448 problémára kínál megoldást. A statisztikák szerint a világon eddig több mint 150 millióan használták, és 90 százalékban sikeres volt a szoftverhiba elhárítása.

A javítóprogram a Windows 7 diagnosztikai modelljére épített speciális, automatizált problémamegoldó mechanizmussal is rendelkezik, amelyek olyan területekre koncentrálnak, mint a nyomtatás vagy a hangkezelés. Ezekkel együtt már több mint 260 millió felhasználó keresett segítséget a Microsoft terméktámogatási oldalán – nagyrészt megelégedéssel.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fix It magyarul

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik