Tech

Csináld magad Xbox-hűtés

A kevésbé szerencsés felhasználók már megismerhették a Vörös Halált, ami az Xbox túlmelegedésekor érkezik. Itt egy ellenszer.
Kapcsolódó cikkek

Akik még nem találkoztak volna vele vagy nem rendelkeznének Xboxxal, magyarul Vörös Halálnak (a Microsoft Windows híres kékhalálának analógiájára), angolul Red Ring of Deathnek nevezik, mikor a konzol túlmelegedése okán a bekapcsológomb körül elkezd kialakulni egy vörös színű gyűrű – ezzel a felhasználó számára is egyértelművé téve a problémát.

A legtöbb esetben, amikor a kör majdnem teljessé válik, vagyis a négy ledből már három ég, a játéknak percei vannak csupán hátra.

Azonban az év vége felé érkeznek azok a játékok, melyeket egyszerűen emberiség elleni bűntett lenne túlmelegedés vagy ad absurdum szervízelés miatt megszakítani. Erre talált csináld magad megoldást egy felhasználó.

A látvány nem gyönyörű, de biztos, hogy kevés hatékonyabb házi hűtőrendszer lehetséges, mint egy csővel egy légkondicionálót rákapcsolni az Xboxra. Az Xbox 360-ok állítólag már stabilabbak Vörös Halál ellen, de sose lehet elég biztosra menni, igaz?

AJÁNLOTT LINKEK:

Xbox túlmelegedés ellen – angolul (Kotaku)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik