Tech

Hiánypótló alkalmazás

A Type While Walking életeket menthet, de legalábbis ütközéseket előzhet meg.

Teljesen mindegy, hogy e-mail, SMS vagy más dokumentumot szeretnénk az iPhone-on begépelni, a legzavaróbb az, amikor erre menet közben vagyunk rákényszerülve és nem látjuk, melyik lámpaoszlop szeretne minket közelebbről is megismerni.

A Type While Walking azt az immáron évtizedek óta igényelt szolgáltatást nyújtja, melynek köszönhetően többé nem kell felnéznünk a telefon képernyőjéről miközben írunk, hiszen az iPhone kamerájának képét a szöveg mögé illeszti. Ha nem is a legprecízebb módszer, a jelenlegi állapotokon akkor is jelentősen javított.

És a gépeléssel nincs is gond, a fehér szöveg egész kontrasztos a háttérképhez képest, az egyetlen probléma a szöveg áthelyezésével van. Az alkalmazás gond nélkül átemeli a szöveget az e-mailbe, SMS-be vagy épp Facebook hozzászólásunkba, az egyetlen gond, hogy ilyenkor a háttér teljesen megszűnik és ugyanabba a veszélyes telefon kontra gyalogosok életmódba zökkenünk vissza, amelyet el akartunk volna kerülni azért az egy dollárért, amit elkérnek az appért.

AJÁNLOTT LINKEK:

Type While Walking helps iPhone addicts avoid running into things (DownloadSquad)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik