Tech

Facebook változások

A közösségi portál apróbb módosításokkal állt elő, a felhasználók reakciói egyelőre váratnak magukra.

A jövőbeni változások bejelentése mellett a világ legnagyobb online találkahelye két kisebb változással állt elő, melyek egyelőre részben nem tűntek fel, részben reakció nélkül maradtak a felhasználók részéről.

Egyérszről a bejegyzések betűmérete valamivel kisebbé vált, másrészről a felhasználónevek alá csúsztak. Mint minden módosításnál, most is a hangos kritika a leggyorsabb a neten, mely szerint a szöveg így olvashatatlanul kicsivé vált. S míg helytakarékossági szempontból nem feltétlenül jó ötlet megtörni a sort a felhasználó neve és bejegyzése között, valljuk be, tényleg senki nem ír már úgy bejegyzést, hogy a neve után egyes szám harmadik személyben szólna.

A másik, kevésbé szem előtt lévő változás az ismerősök profilján található meg, közvetlenül a profilfotó alatt Magad és [felhasználó] megtekintése néven, amellyel minden közös kép, bejegyzés és lájk megtekinthetővé válik. Ez utóbbi változás – már csak azért is, mert nem egy régi funkció módosításáról van szó – valószínűleg kisebb ellenállásba fog ütközni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Facebook Tests Smaller Font In News Feed, Users Retaliate On Twitter (TechCrunch)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik