Tech

Játékos Twitter olvasó

Twitter olvasó és játékalmazás egyben? Végre létezik, ráadásul visszaadja a már-már kötelezőbe fordult twitterezés élvezetét.

A videóból kiderül, hogy funkcionalitást tekintve vannak nála sokkal jobb Twitter alkalmazások. De egyik eddigi app sem képes azt a – szó szerint – játékos hozzáállást visszaadni, amellyel ismét akkora élvezet tweeteket olvasgatni, mint volt az a kezdeti időkben.

A Super Twario nem csak névben játék, hanem valóban olyan játék központ, melyben versenyezhetünk – az appet ugyancsak használó – ismerőseinkkel. Minden, amit Twitterrel kapcsolatban tenni lehet, a programba Super Mariosan be lett építve, és mindenért pontot kapunk. Mindegy, hogy csak átfutunk a 140 karakteres szösszeneteken, vagy újratweetelve őket terjesztjük az igét – pontokat kapunk, melyekkel különböző jutalmakat tudunk megszerezni.

A játék központ pedig ismerőseinkkel összeveti pontszámunkat, így amellett, hogy a Twitterezés környezete is sokkal kellemesebb a már megszokottnál, ismét késztetést érezhetünk arra, hogy darabonként 140 karakterbe sűrítsük életünket.

Mint mindig, van egy jó és egy rossz hír az alkalmazással kapcsolatban. A jó, hogy mindössze 2 dollárba kerül; a rossz, hogy egyelőre csak az iPhone-t ismeri.

AJÁNLOTT LINKEK:
The $2 iPhone App That Lets You Read Twitter Like You’re Playing a Mario Game (gizmodo.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik