Tech

Fehér iPhone4-et láttak

Míg a világ türelmesen várja az Apple okostelefonjának fehér kiadását, New Yorkban egy titokzatos alaknál fehér iPhone-t láttak.

A tengeren túli kollégák azonban nem elégedtek meg azzal, hogy paparazzikat megszégyenítő sebességgel és minőséggel kapták lencsevégre a szokatlan színű okostelefont – virtuális mikrofon elé állították gazdáját is.

A tulajdonos neve elhallgatását kérte, azonban hajlandó volt válaszolni néhány miértre és hogyanra. Mint kiderült, az Apple cupertinoi központja tele van fehér iPhone-okkal és őt is egyik ott dolgozó barátja látta el.

A világ maradékának azért kell várakoznia, mert az Apple egyelőre képtelen volt rábírni két távol-keleti ellátóját, hogy egyazon színben gyártsanak alkatrészeket. A titokzatos tulajdonos állítása szerint az előlapokat és az előlapon található gombot gyártó cégek nem egyazon árnyalatban szállították eddig a fehér műanyagborításokat és az Apple – perfekcionista imázsát ápolva – nem hajlandó eladásba kezdeni, amíg nem száz százalékig elégedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik