Tech

iPhone-alkalmazás az OTP-től

OTP Fórum Program néven az iPhone-ról is elérhetővé válnak bizonyos banki szolgáltatások, illetve a bankolást könnyítő információk.

A magyar pénzintézetek közül elsőként olyan szolgáltatás kifejlesztésére törekedtünk – nyilatkozta Forrai Péter, az OTP Elektronikus Banki Igazgatóságának ügyvezető igazgatója -, amely egyszerre veszi figyelembe az iPhone adta egyedi technikai lehetőségeket, a helyváltoztatás szabadságát és az ügyfelek igényét az azonnali információk gyors és kényelmes elérésére.

A készüléket használók egyes, egyszerűséget és egyediséget erősítő igényeit is figyelembe vették a fejlesztések a biztonsági, illetve adatkezelési szabályok kidolgozása során. Az OTP által megkérdezett okostelefon-használók részéről a különösen preferált szolgáltatások között találhatók a bankfiók- és ATM-kereső szolgáltatások, az árfolyam-kalkulátor, a pénzváltási lehetőségek, pénzváltók.

A program keretében az OTP Bank a Budapesti Műszaki Egyetemmel közösen pályázatot hirdet az Informatikai kar hallgatói számára, akiktől a jövőbeni fejlesztések során megvalósítható ötleteket, innovatív elképzeléseket várnak a banki szakemberek.

Az iPhone-felhasználók számára elérhető funkciókat természetesen az androidos felhasználók számára is elérhetővé kívánják tenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik