Tech

Folytatódik a játék a posztapokaliptikus világban

Három hét múlva, október 19-én jelenik meg a Fallout: New Vegas.

A harmadik világháború atombombák által szétszaggatott posztapokaliptikus világa 1997-es indítása óta évről évre bővíti rajongóinak táborát. Az első két rész sikerét nagy szünet és hallgatás követte, aminek az Obsidian Entertainment vetett véget a Fallout 3 megjelenésével. Ez utóbbi több mint 100 évvel az első rész eseményei után játszódik az Egyesült Államok (vagy annak maradékának) keleti partján, ennek ellenére tartalmaz ismerős karakatereket.

A Fallout: New Vegas szinte napra pontosan két évvel a 2008-as “év játéka” után jelenik meg, és visszatérést jelent a nyugati partra. Azonban várhatóan nem találkozunk az előző részekből megismert szereplők egyikével sem, annak ellenére, hogy a történet szerint csupán három év telt el az előző játék vége óta.

A franchise szakít azon hagyományával, hogy egy a posztapokaliptikus világtól elzárt atombunkerből indítjuk kalandjainkat – a legújabb részben egy tudós által ismét életre keltett futárt játszunk, New Vegas szupermutánsokkal és ghoulokkal telt utcáin. Elsődleges feladatunk rájönni, ki és miért ölt meg minket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik