Tech

Íme a HP eStation

Először csak annyit lehetett tudni, hogy a HP is kicsi tabletet gyártana. Aztán az derült ki, hogy csak nyomtatóval együtt lehet megvenni. Itt a kész termék.

A két részből álló szerkezet egyik – és valljuk be, kevésbé érdekes – fele a nyomtató. Ez egy mindent az egyben photosmart printer, ami ahogy már a HP-től megszokhattuk, minden ezirányú igényünket természetesen kielégíti.

A sokkal izgalmasabb fele a dolognak a nyomtatóra felcsatolható táblagép.

A Galaxy Tabhez hasonlóan 7 colos képernyőn Android 2.1-es operációs rendszert láthatunk, amelyből azonban jelentősen visszavettek Google fronton (Gmail sincs). Mivel a HP a Yahooval szerződött, így természetesen elsősorban ennek szolgáltatásait találjuk meg – egyébként szimpatikusan egyszerű kivitelezésben. Az Android Marketre ne is gondoljunk, csak a HP alkalmazás boltját tudjuk elérni, ami kizárólag a nyomtatásra és a nyomtatókra koncentrál.

A tábla és a nyomtató is rendelkezik wifi lehetőségekkel, de egyelőre mindkettő – főleg az előbbi – csak prototípus. Az elkövetkező néhány hétben teszik fel minden i-re a pontot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik