Tech

Mindig TV: 8 új adó

8 új, fizetős adóval bűvül a földfelszíni digitális tévéadás, a Mindig TV kínálata.

Az új csomag Mindig TV Extra néven lesz elérhető, külön weboldalt is kapott az Antenna Hungáriától. A május 25-től elérhető új csomag a következő adókat tartalmazza: AXN, Cool TV, Film+, National Geographic, Disney Channel, Hír TV, ATV, Private Spice, SportKlub és Fem3.

A szolgáltató egy hete jelentette be, hogy átrendezi a csatornákat a DVB-T szolgáltatáscsomagjában. Az új felállásban immáron 17 tévécsatorna lesz elérhető egyszerű földi antenna és Terra+ rendszerű kártyát fogadó dekóder vagy tévékészülék segítségével. A csomag negyed évre 3900, fél évre 7400, egy évre pedig 14 ezer forintba kerül, határozott idejű szerződés esetén. Amennyiben valaki nem akar ilyet kötni, akkor előbb egy 2900 forintos aktiválási díjat kell fizetnie, majd havonta 1300 forintot a csomagért. Lehet második és harmadik kártyát is igényelni, 299, illetve 399 forintért.

A lefedettség az AH tájékoztatása szerint jelenleg 88 százalékos, azonban ezt igyekeznek év végére 95%-osra bővíteni, hogy a rendszer az analóg sugárzás 2011 év végi lekapcsolásakor már az egész országban fogható legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik