Tech

Olcsóbb lett a Skype

Az eddigieknél olcsóbban lehet majd számos országba telefonálni a népszerű szoftverrel, eközben pedig újdonságok is megjelennek benne.

A jövő héttől átmenetileg ingyenesen csoportos videóhívást is lehet indítani a Skype segítségével, igaz csak Windows környezetben, a Mac verzió még az idén megérkezik a cég tájékoztatása szerint. A funkció egyelőre béta állapotú, a véglegessé válásával minden bizonnyal fizetős is lesz.

Údonság az is, hogy mostantól a mobil és vezetékes számok hívása már 170 országban lesz elérhető, így gyakorlatilag egy-két ország kivételével körbetelefonálhatjuk az egész Földet.

Eközben csökkent az átalánydíjas csomagok ára, így bizonyos országokat olcsóbban hívhatunk. Magyarországon belül a vezetékes számok korlátlan hívását lehetővé tévő csomag 4.54 euróba kerül majd, a 20 országra szóló csomag 5,69, a 40 országra szóló pedig 10,29 euróba kerül. Ez utóbbi esetében hat országon belül (Kína, USA, Kanada, Hongkong, Szingapúr, Thaiföld) a mobilszámok is hívhatók. A tarikfákból 5 vagy 15 százalék kedvezményt ad a cég, ha valaki 3 hónapra, vagy egy egész évre egyben előfizet.

Ajánlott linkek:

Újdonságok a Skype-ban (Technet)
Olcsóbb átalánydíjas telefonálás Skype-pal (HWSW)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik