Tudomány

Új őrület a gifes selfie!

Akik azt gondolják, hogy a selfie-nél nincs menőbb, azok nagyot tévednek! Itt az új őrület, a gifes selfie!

Mi a jobb a selfie-nél? A 360 fokos selfie gif! A készítők nem kapkodták el az app bevezetését, de ez megint olyan megoldás, ami miatt az ember a fejére csap, hogy miért nem ő találta ki. A gif menő, a selfie menő, a kettő együtt pedig egyenesen verhetetlen.

Az új menőség egyetlen hátránya az lehet, hogy míg a selfie-pózhoz elég egyetlen perc előkészület, addig a gifes selfienél több feltételnek is harmonizálnia kell. (Ilyen a tökéletes frizura és smink mellett, hogy most gondoskodnunk kell a hely kiválasztásáról is, és fontos tényező, hogy minimum 10 másodpercig megtarsuk a mosolyunkat).

A Selfie 360 nevű appon belül három opció közül tudunk választani. Az első a portré mód, ami csupán kis mozgásteret enged a selfie-nek, így kezdőknek érdemes ezzel próbálozniuk elsőre. A második választási lehetőség a panoráma selfie, (erről kapta a nevét az app) ahol a kamera az arcunk mellett mutatja a hátunk mögött lévő környezetet is. A harmadik opció, amikor más kezébe adjuk az irányítást, így nekünk csak pózolni kell, mint a sztároknak.

A kész selfiet aztán persze elkezdhetjük megosztani az Instagramon, a Facebookon és levélben is, valamint a gif kikerül az alkalmazás mobilos főoldalára is, ahol új baráti közösségünk tagjai lákolhatják a remekművet. Egyelőre csak iPhoneosok próbálhatják ki, de senki ne csüggedjen, előbb kijön Androidra, mint gondolnánk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik