Szórakozás

Dave Grohl beszólt Taylor Swiftnek

Gareth Cattermole / TAS24 / Getty Images for TAS Rights Management és Kevin Mazur / Getty Images for Foo Fighters
Gareth Cattermole / TAS24 / Getty Images for TAS Rights Management és Kevin Mazur / Getty Images for Foo Fighters
Az énekesnő válaszára sem sokat kellett várni.

A Foo Fighters az elmúlt napokban két koncertet adott Londonban, Taylor Swift pedig hármat, és augusztusban visszatér még öt alkalomra. Előbbi zenekar frontembere, Dave Grohl szombati fellépésén szót ejtett az énekesnő karrierjének és életének korszakairól elnevezett Eras Tour című koncertsorozatról.

Én mondom nektek, nem akartok Taylor Swift haragjának elszenvedői lenni. Mi szeretjük úgy hívni a turnénkat, hogy Errors Tour (az errors jelentése hibák – a szerk.). Sok korszakunk volt már, és még annál is több hibánk. Jó néhány… Ez azért van, mert mi tényleg élőben játszunk. Hogy micsoda? Csak mondom… Ti imádjátok a nyers, élő rock and rollt, nem igaz? Akkor a legjobb helyre jöttetek

– mondta a közönségnek Grohl a New York Post szerint, arra célozva, hogy Swift és zenekara nem élőben adják elő a dalokat az énekesnő koncertjein.

Az elhangzottakra látszólag Taylor Swift is reagált soron következő fellépésén, azzal, hogy külön kiemelte kísérőzenekara kemény munkáját.

A stáb minden egyes tagja és a bandám, akik ma este 3,5 órán keresztül élőben fognak nektek játszani, annyira megérdemlik ezt. Ahogy minden más előadóművész is. Ti vagytok azok, akik ezt olyan nagylelkűen megadtátok nekünk, és ezt soha nem fogjuk elfelejteni

– mondta Swift saját előadásán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik