Szórakozás

Jakupcsek Gabriella: Az a nő, aki farkat növeszt magának, rossz úton jár

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
Azt tapasztalja, manapság „rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők”.

Jakupcsek Gabriella új könyve kapcsán beszélt arról a Levente Klubja című műsorban, mit gondol a férfi-női kapcsolatokról, a párkapcsolati dinamikák változásáról.

Látom a baráti körömben a fiúknál, meg a saját fiaimnál, hogy rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők. Ezt ki kell, hogy mondjam. Tehát az a nő, aki farkat növeszt magának, rossz úton jár. És minden lehetséges segítséget megkap a társadalomtól, hogy ezt megtegye, ha akarja. A Tinderen a második kérdés, hogy holnap akarsz-e gyereket, de az első, hogy átjössz-e. Erről nekünk kell elbeszélgetnünk a lányainkkal

idézi a műsorvezetőt a Blikk.

Jakupcsek a kapcsolatban betöltött szerepekről is elmondta a véleményét. Elárulta: magát domináns nőnek tartja, de tud törékeny virágszál is lenni. Szerinte a szerepeket már a kapcsolat elején tisztázni kell.

Kell egy »házvezetőnő« egy kapcsolatban. Ezt egy férfinek nem úgy kell megélni, hogy őt leuralják, hanem úgy, hogy ha a vasalt ing jó, ha ott lóg, akkor ne csodálkozzon, hogy azt is megmondják, hogy mit vegyen a boltban. Ez egy szereposztás, és szerintem ezt kell tisztázni az elején, hogy ki mit csinál, és mit vár el a másiktól. Tehát vannak dolgok, amikhez én nem nyúlok hozzá, mert férfi dolognak tartom: nem foglalkozom a kerékcserével, nem én vagyok, akinek a zárat meg kell javítania, ha beragad. Cserébe gondoskodom róla, például, hogy gyógyszert vegyen be, és még sorolhatnám.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik