Szórakozás

Bochkor Gábor a rádióban arról beszélt, nem zavarja, hogy Jennifer Lawrence néha a csapba vizel

TV2 és Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
TV2 és Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Nagy kedvence a színésznő, akinek szerinte az illata is „picit pisis” lehet.

Sztárok undorító szokásiról beszélgettek a Retro Rádió reggeli műsorában, és Bochkor Gábor kedvence, Jennifer Lawrence is szóba került. „Ez a nő tökéletes, nincs benne rossz” –  jelentette ki a műsorvezető, mielőtt megtudta, milyen gusztustalanság jellemző az Oscar-díjas színésznőre.

Háder Gyuri elmondta, Lawrence egy interjúban beismerte, hogy amikor minden wc foglalt egy nyilvános mosdóban, akkor ő gond nélkül belepisil a csapba.

Most mit vársz tőlem? Imádom! Semmilyen rossz érzést nem keltett ez bennem. Ugyanazok a cseppek, ugyanonnan esnek ki belőle, máshová

– reagált Bochkor a sztorira, majd azt is megosztotta, szerinte milyen az illata a színésznőnek.

Jennifer Lawrence-nek szerintem nagyon jó illata van: parfümös, picit pisis, picit Kentucky Fried Chicken-es…

Háder nem hagyta annyiban a dolgot, visszakérdezett, hogy kollégája mit tenne, ha Lawrence nem mosna kezet a mosdókagylóba ürítés után, belenyúlna a tatárbifsztekébe, majd lenyalogatná az ujjait. Bochkor azt felelte, a kézmosás elmaradásával sincsen gondja.

Nem akarok belemenni, és olyan szinten szembesíteni téged valamivel, ami az NMHH-nak (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság – a szerk.) nem fog tetszeni. Engem a tatárbifsztek zavar, ebben a történetben egyedül a tatárbifsztek a gusztustalan.

Bochkor Gábor a blokk végén elárulta: rengeteg olyan nézői sms-t kaptak a témában, amiket nem is mer beolvasni. „Én itt öklendeztem, és ezek szerint ti ezeket csináljátok” – fogalmazott a rádiós.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik