Szórakozás

Tompos Kátya a saját fülével hallhatta, mennyien szeretik őt a gyógyulásáért szervezett jótékonysági esten

Kovács Attila / MTI
Kovács Attila / MTI
Telefonon hívta fel őt a helyszínről az egyik barátja.

Pár hete jelentették be, hogy Tompos Kátya a rák egy ritka válfajával küzd, amit Magyarországon nem tudnak kezelni, ezért gyűjtést szerveznek a színésznő külföldi gyógykezelésének finanszírozására. Ennek része volt a május 25-én megrendezett, „Szeretünk Kátya” címet viselő jótékonysági gála a Szegedi Nemzeti Színházban, aminek teljes bevételét Tompos orvosi kezelésére fordítják.

A színésznő személyesen nem tudott ott lenni a szombati előadáson, mivel jelenleg kórházban fekszik, azonban barátja és alkotótársa, Hrutka Róbert felhívta őt telefonon az est folyamán.

Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki

mondta el a Metropolnak Hrutka Róbert, aki azt is elárulta: nagyon jól alakul a gyűjtés. Bár pontos számokat nem tudott megosztani, elmondása szerint a sok adomány mindenképpen reményre ad okot.

Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért.

Hrutka korábban így nyilatkozott a színésznő állapotáról:

Olvas, nem mozoghat annyit, ha valahova elmegy, akkor nagyon elfárad. Úgyhogy erőt kell gyűjtenie, fel kellene szednie súlyt.

Kapcsolódó
„Erőt kell gyűjtenie, fel kellene szednie súlyt” – Tompos Kátya barátja elmondta, hogy van most a színésznő
A színművésznő betegségéről közeli barátja, Hrutka Róbert beszélt a Balázsék című műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik