Szórakozás

Sarka Kata a Miss World Hungaryről: Gonoszkodásról szó sem lehet, erre évek óta vannak „beépített embereink” a stábtagok között

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Megfigyelik a versenyzőket és rendszeresen beszámolnak a zsűrinek arról, ki milyen személyiség.

Szerda délután a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy bemutatták az idei Miss World Hungary versenyzőit. A szépségkirálynő-jelöltek előtt szokás szerint egy kéthetes felkészítő tábor áll, mielőtt győztest választanának közülük.

A versennyel kapcsolatban most a licenctulajdonos Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília szólaltak meg a Blikknek: mint kiderült, évek óta beépített emberek figyelik, hogyan viselkednek egymással a lányok a táborban.

Lehet, hogy valaki a szépségével bekerült a legjobb huszonegybe, de hogy nyerhet-e, azt az illető személyisége dönti el. A táborban profi szakemberek és egy komplett stáb dolgozik azon, hogy a civil versenyzőket topformába hozza a tévés fináléra, ami hatalmas felelősség, mi pedig folyamatosan tájékoztatást kapunk a felkészülésről. Gonoszkodásról szó sem lehet, erre évek óta vannak »beépített embereink« a stábtagok között! Ők a mi jolly jokereink, a kezdetektől fogva velük dolgozunk: mivel folyamatosan a táborban vannak és figyelik a lányokat, rendszeresen beszámolnak nekünk arról, ki milyen személyiség, és arról is, ha esetleg konfliktus adódik a versenyzők közt a táborban. Így megtudhatjuk, ki mennyire segítőkész és kedves akkor is, amikor a zsűritagok éppen nem figyelik őket

– osztotta meg a portállal Sarka, hangsúlyozva: fontos, hogy olyan embert tudjanak majd a világversenyre küldeni, aki nem hozza őket kellemetlen helyzetbe azzal, hogy nem tud viselkedni.

Aki álarcot hord, annak nincs esélye a Magyarország Szépén. A szépségverseny győztese legyen alkalmazkodóképes, motivált, kedves és őszinte.

A szépségkirálynő-jelölteket illetően Rogán-Gaál Cecília hozzátette: különösen örül annak, hogy az idei versenyre rengeteg ambiciózus lány jelentkezett.

Évről-évre egyre kevesebb olyan jelentkezőnk van, akinek nem szerepel a céljai között a továbbtanulás. Az idei mezőny különösen ambíciózus, sok nyelvet beszélnek. Azzal, hogy tanulnak, sokkal színvonalasabb lesz az egész verseny, így mi támogatjuk ebben a lányokat

– magyarázta.

Kapcsolódó
Bemutatták a Miss World Hungary idei indulóit
Ők az a 21 lány, akik közül kikerül majd Magyarország Szépe 2024-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik