Szórakozás

Marics Peti és Valkusz Milán 160 milliós osztalékot vettek ki közös cégükből

tv2
tv2
De T. Danny sem szerénykedhet, akinek bevételei a 260 millió forint környékén álltak meg.

Közeleg május 31-e, így a celebeknek is nyilatkozniuk kell hamarosan, hogyan és milyen sikerességgel működtek cégeik a 2023-as évben. Korábban már megírtuk, hogy például Rubint Réka vagy Majka cégei milyen teljesítményt tudnak felmutatni a 2023-as évre, ám most a fiatalabb generációk felé fordultunk: Marics Petit a Zsákbamacska és több TV2-s produkció stúdiójában látjuk hétről hétre, és persze a színpadon, a ValMar duó fellépésein. Valkusz Milánnal (ő hamarosan az X-Faktorban mentorkodik majd) van egy közös cégük, a VMP Zenei Produkció Kft., amely a 2022-es évben 64 millió forintot termelt, abból 61 milliós profitot összeszedve.

Tavaly viszont alaposan megugrottak a számaik: 200 milliós bevétellel, 134 milliós profittal zártak – előbbi tehát háromszorosára növekedett.

Mint az a nyilvánosan elérhető cégadatokból kiderül, „a tagok rendelkezése szerint a keletkezett 134.908.689 Ft adózott nyereségből és az előző évekből még fel nem használt eredmény tartalékból

összesen 156 millió forint osztalék kifizetését írja elő a Társaság”.

Megnéztük Telegdy Dániel, azaz T. Danny ScorpBeat Music Kft. névre hallgató cégét. Mint ahogy az Opten, illetve az Elektronikus Beszámoló Portál nyilvános adataiból kiderül, 2023-ban 261 milliós bevételt termelt a cég, mindössze 7,8 milliós profittal.

Ami ennél érdekesebb, hogy tavaly 55 millió forintot fizettek ki járandóságként az ügyvezetőnek – aki 2022 óta T. Danny a cégben.

A 7,8 milliós profit eredménytartalékba kerül, osztalékot nem fizet a cég.

Kapcsolódó
Majka 80 millió forintot vett ki a cégéből osztalékként
Megnéztük, hogy az RTL-hez igazoló rapper cége hogyan teljesített.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik