Szórakozás

Másodjára nősült Malek Miklós

Az esküvőt Dubajban tartották.

Ifjabb Malek Miklós zenei producer, az X-Faktor egykori mentora az Egyesült Arab Emirátusokban vette feleségül üzletasszonyként és íróként tevékenykedő kedvesét, Monyt. Esküvőjükre egy év jegyesség után kerítettek sort a dubaji tengerparton, több mint száz barát és családtag jelenlétében, írja a Best. Az eseményen természetesen a Malek-család is részt vett, Malek Miklós és Toldy Mária, valamint Malek Andrea.

A dubaji esküvőre a világ minden tájáról érkeztek vendégek. A párt Layne Redman, a Dubai TV bemondója, Malek Miklós barátja adta össze. A bevonuló zenét nagyzenekari kísérettel a vőlegény szerezte. A svédasztalos menüt úgy állította össze az indiai séf, hogy mindenki megtalálja a számára ízletes fogásokat és italokat. A lagzira Malek barátai összegyűjtötték mindazokat zenéket, amikben ő előadóként, komponistaként vagy zenei producerként dolgozott, és a repertoár eltartott hajnalig.

Hatalmas buli kerekedett! Az est egyik legviccesebb része az volt, amikor a kiderült, hogy kiválóan játszom darbuka dobon, ami a helyiek kedvelt hangszere. Onnantól még annál is ünnepeltebb férj lettem, mint azelőtt. És amikor azt hittük, hogy ennél jobb már nem lehet a parti, akkor megszólalt a Ding-dong, Csonka Bandi hatalmas slágere, amit annak idején én hangszereltem, és amire a násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton

– árulta el Malek Miklós.

A házaspár tagjai egyébként 2008-ban, az Egyesül Államokban ismerték meg egymást, ahol akkoriban mindketten éltek. Malek elmondása szerint már tizenhat éve is nyitott lett volna az ismerkedésre, de akkor még más-más oldalán próbáltak megállapodni (Malek 2013-ban házasodott össze lengyel kedvesével, Kasiával Mauin, a tengerparton), mígnem néhány évvel ezelőtt újabb esélyt kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik