Szórakozás

Kulcsár Edina: Az a terv, hogy mind a hat gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül

TV2
TV2
Külön gardróbbal és fürdőszobával.

Nyár végére összesen hat gyereket nevel majd együtt Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M, akkor születik meg ugyanis második közös gyerekük; kislányuk, Amara után ezúttal egy kisfiú. Emiatt a házaspár pár éven belül nagy változásokat tervez az otthonukban, de addig a két legkisebb gyerekkel megosztják a hálószobájukat.

Lesz majd babaszoba, ha már szükség lesz rá. Eleinte ugyanis velünk alszik majd a kicsi, Amarával együtt

– magyarázta G.w.M a hot! magazinnak, amit a Bors írt meg.

Kulcsár hosszútávú terveikről így mesélt:

Nagy felújításra készülünk. Az a tervünk, hogy mind a hat gyerekünknek legyen külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő. Egy teljesen új szintet szeretnénk a házra. Márk lánya már iskolás, a fiam, Medox pedig jövőre kezdi a sulit, ezért most már szeretnénk megteremteni számukra ezt a magánszférát. Szóval a terv az, hogy minden gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül.

A rapper arról is beszélt a magazinnak, hogy náluk aranyszabály a házban, hogy „olyan nincsen, hogy csak az egyik gyerek kap valamit”, mindannyian ugyanabban a szeretetben és törődésben részesülnek.

„Ezt tényleg mindig betartjuk” – helyeselt az egykori szépségkirálynő.

A múltkor az egyik kinőtt egy cipőt, ezért mind az ötnek vásároltunk újat, még Amarának is. Ugyanez igaz a szülinapokra is: mindenki kap ajándékot. A tortafújásnál pedig többször is meggyújtjuk a gyertyákat, hogy mindenki el tudja őket fújni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik