Szórakozás

Király Linda átélt egy tornádót: Láttam az egész tölcsért, de nem hittem a szememnek

RTL2
RTL2
Amerikában történt meg vele az eset nemrég.

Király Linda néhány Amerikában, azon belül Nashville-be látogatott, és ott tartózkodása alatt volt egy tornádó.

Ez volt életem első tornádója

– árulta el az énekesnő a hot! magazinnak, amit a Bors írt meg.

Király elmondta, aznap érkezett meg, amikor lecsapott a meteorológiai jelenség. Stúdiózás előtt még találkozott az egyik legjobb barátnőjével, akivel egy plázába mentek vásárolni.

Vásároltunk, kávézgattunk, majd elindultunk a parkolóba – ahonnan ki lehetett látni, tehát nem a föld alatt volt – a kocsi felé. Ekkor hallottuk meg a riadó hangját. Láttuk és hallottuk is, hogy nagy vihar, villámlás és égzengés volt kint, a felhők pedig több irányba mozogtak az égen

– mesélte az énekesnő. Elmondása szerint akkor kezdett „formálódni valami”, amikor már a kocsinál voltak.

Ekkor a barátnőm megragadta a kezem, és azt mondta, hogy na, most kell szaladni. Megfordultunk, és teli erőből szaladtunk vissza a pláza felé. Futás közben visszafordultam, és láttam, hogy konkrétan előttünk csapott le a tornádó. Láttam az egész tölcsért, de nem hittem a szememnek.

Sikerült épségben beérniük a plázába, aminek legalsó szintjén vártak két órán keresztül. Ez idő alatt a telefonok sem működtek. Miután kiszabadultak, kiderült, hogy a kocsijukban nem keletkezett kár.

Persze az a legfontosabb, hogy senkinek nem esett baja. Akkor egyébként nem igazán fogtam fel, hogy mennyire súlyos helyzet volt ez, csak másnap, amikor álmomban dörömbölő hangokat hallottam. Akkor éreztem azt, hogy hú, az őrangyalom tényleg mindig velem van, és vigyáz rám

– zárta történetét Király Linda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik