Szórakozás

„13 éves korod óta beléd vagyok zúgva” – közölte nemrég a 21 éves Gaten Matarazzóval egy 40-es éveiben járó rajongója

Roy Rochlin / Getty Images
Roy Rochlin / Getty Images
A nő kijelentése a mellette álló, szintén 13 év körüli lányát is felzaklatta, nemcsak a színészt.

Gaten Matarazzo 2016-ban, a Stranger Things című sorozat egyik gyerekszereplőjeként tett szert világszintű ismertségre. A jelenleg 21 éves színész most az Inside of You podcast vendégeként beszélt arról, hogy az elmúlt években akadtak „kissé kellemetlen” tapasztalatai rajongókkal, nemrégiben például egy kifejezetten kényelmetlen helyzetbe csöppent bele.

Nemrég esett meg – és ez nem túl vicces, de a reakciók körülötte azok voltak –, hogy egy 40-es éveiben járó nő egyenesen azt mondta: »13 éves korod óta beléd vagyok zúgva«. Ez felzaklatott

idézte az Us Weekly a színészt, aki ugyan kiemelte, hogy szerinte a nő csak arra gondolt, hogy milyen aranyos gyerek volt, az illető tovább tetézte korábbi kijelentését.

Azt mondta: »tisztában vagyok a korkülönbséggel«. Mondom, rendben. Vele volt a lánya is, aki 13 év körül lehetett, ő meg azt mondta, »anya, mi a fasz?»

A műsorvezető azon kérdésére, hogy nevetett-e az elhangzottakon, Matarazzo azt felelte, nem tudott, főként, hogy az édesanyja is mellette ült.

A színész a téma kapcsán hangsúlyozta: bár időnként különös dolgokat tapasztal meg a rajongói részéről, nagyon hálás azért mindazért, amit a Stranger Thingstől kapott és kap. A széria befejező évada 2025-re várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik