Szórakozás

Lánykérés történt a Zsákbamacska stúdiójában

A jelenet a műsorvezetőket is meghatotta.

A Zsákbamacska hétfő esti epizódja igen emlékezesen alakult két versenyző számára: miután Szuli és Dennis egy feladat megoldásával kétmillió forintot nyert, egymás nyakába ugrottak, előbbinek viszont feltűnt, hogy nem halad tovább a játék, így bár csak viccelődve kérdezte meg, hogy lesz-e valami extra produkció, párja kezében legnagyobb meglepettségére egy ékszeresdoboz tűnt fel.

Készültem beszéddel, de így nehéz lesz elmondanom, hogy sírsz. Úgyhogy csak azt szeretném mondani, hogy sokszor volt már rá alkalmam, és ideáig ez még soha nem történt meg. Tudom, hogy te vagy nekem az egyetlen, az igazi, a nagy szerelmem, és azt is, hogy te vagy a legaranyosabb, tényleg a mindenem, a legvidámabb ember, akit ismerek. Nem tudnám mással elképzelni az életemet, csak veled, ezért most féltérdre ereszkedek, és felteszem a kérdést, hogy hozzám jössz-e feleségül?

– kérte meg párja kezét Dennis, aki erre azt felelte, hogy „hát persze”, majd büszkén körbe is forgott a gyűrűvel, hogy minél többet megnézhessék.

A jelenetet látva először Kárpáti Rebeka, majd T. Danny is könnyekig hatódott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik