Szórakozás

Kourtney Kardashian 5 sikertelen lombikprogram után esett teherbe a Travis Barkerrel közös babájával

Nathan Congleton / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images via Getty Images
Nathan Congleton / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images via Getty Images
Végül természetes úton fogant meg a babájuk.

2023 novemberében jött világra Kourtney Kardashian és Travis Barker kisfia, Rocky. A médiaszemélyiség a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tartott kérdett feleleket, melynek alkalmával egy követője arról érdeklődött, neki hogyan volt ereje több sikertelen lombikprogram után is folytatni a küzdelmet a negyedik babájáért.

Én egy évnyi próbálkozás után álltam le (5 sikertelen IFV-ciklus és 3 petesejtleszívás után). A testem megnyugodott és hittem Isten tervében az életemmel kapcsolatban

fogalmazott válaszában Kardashian, hozzátéve: az említett időszakban rengeteget imádkozott, igyekezett továbbá az egészségét is helyreállítani.

Tudom, milyen nehéz úgy érezni, mintha nem próbálkoznál, de hinni Isten tervében és elmondani az imáidat nagy erővel bír. Minden jót!

A médiaszemélyiség később ismét egy korlátozott ideig elérhető posztban tisztázta, hogy a sikertelen lombikprogramok után végül természetes úton sikerült teherbe esnie a fiával.

Várandóssága egyébként nem volt komplikációmentes, két hónappal a szülés előtt az anyaméhben végeztek életmentő műtétet a babáján.

Kapcsolódó
Az anyaméhben végeztek életmentő műtétet Kourtney Kardashian születendő babáján
Travis Barker a turnéját hagyta ott, hogy felesége mellett lehessen a kórházban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik