Szórakozás

Kozso Lovasi András kritikájáról: Elfogadnám olyan embertől, aki nálam többet tett le az asztalra!

Pál Anna / 24.hu és Marjai János / 24.hu
Pál Anna / 24.hu és Marjai János / 24.hu
Lovasi nemrégiben azt mondta, szerinte Kozsónak akadnak számai a múltból, amiket ma már szégyellni kell.

Lovasi András a múlt héten a szeretlekmagyarorszag.hu-nak adott interjút, melyben egyebek közt azt is kijelentette, hogy

„szerinte a 2020-as években is születtek már most olyan dalok, amik valószínűleg tíz év múlva is hallgathatók és énekelhetők lesznek, és nem kell szégyellni őket, mint mondjuk egy Kozsó-számot”.

Az elhangzottakra időközben Kozso is reagált az Instagram-oldalán.

Elfogadnám a kritikát olyan embertől, aki nálam többet tett le az asztalra! Az általa »szégyellt« dalaim számtalan platina-és aranylemezről származnak, 31 dalom lett number ONE a slágerlistán, 27 sztár-együttest alkottam eddig. Lássuk majd azokat a 2020-as slágereket 30 év múlva! És amíg az én dalaimat több mint 30 éve több millióan, minden korosztályból ismerik és éneklik, én próbálok emlékezni a 2020-as Év Slágerére, pedig csak 4 éve volt! Neki pedig sok sikert kívánok, remélem újra összeállnak, és alkotnak annyi arany- és platinalemezt és produkciót, mint én, csinálja utánam a rengeteg fellépésem mellett! 34 év után a pályán, pedig neki is küldöm a legújabb dalomat, a Chinese Love-ot!

– zárta mondandóját az énekes, hozzátéve: azért reagált csak most, mert a hétvégi fellépései miatt korábban nem volt ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik