Szórakozás

Férje felügyeli, milyen alkalmazások lehetnek Lily Allen telefonján

Charley Gallay / Getty Images for Netflix
Charley Gallay / Getty Images for Netflix
A rendszer fordítva is működik, így igyekeznek korlátozni a telefonhasználatukat.

Lily Allen a napokban Miquita Oliver műsorvezetővel közösen adott interjút a The Sunday Timesnak, melyben arról is beszélt, hogyan igyekeznek férjével, David Harbourral korlátozni a saját okostelefon-használatukat. Mint kiderült, mindketten egy-egy kifejezetten gyerekeknek és serdülőknek szánt eszközt használnak erre célra.

Nincs rajta böngészési lehetőség vagy közösségi oldalak, de az Uber és a Spotify még elérhető. A férjem rajta a gondviselő, így ő felügyeli, hogy milyen alkalmazás lehet a telefonomon

idézte a Business Insider Allent, aki elárulta, hogy a rendszer fordítva is működik náluk, így ő is számon tartja, mi van a férje telefonján. Úgy fogalmaz, mivel a készülék gyerekeknek készült, Harbour az ő szülője, ő pedig a férjéé.

A téma kapcsán az énekesnő hozzátette: azért döntött úgy, hogy ennyire komolyan korlátozza a telefonhasználatát, mert aggódik a közösségi oldalak függőséget okozó hatása miatt.

Az okostelefonok tönkretették az agyam kreatív oldalát. Nem ismerek senkit, aki azt mondaná, hogy az okostelefon jelenléte javítja az életminőséget. Szerintem ez tönkretett minket, mint fajt. Borzalmas, hogy úgy tervezték őket, hogy függőséget okozzanak. Vannak, akik erre hajlamosabbak

– magyarázta az interjúban Allen, aki a 11 és 13 éves lányai mobilját is elkobozta, miután egy könyveben azt olvasta, hogy a gyerekeknek 14 éves korukig nem lenne szabad telefont használniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik