Szórakozás

Kulcsár Edina: Sokszor kedvem lenne sírni, mert elfáradok, de egy anya ezt nem teheti meg

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
A negyedik gyerekével várandós influenszer az anyaság nehézségeiről írt legutóbbi posztjában.

Beléptem a 3. trimeszterbe! Teljesen őszintén, rohadtul nem egyszerű! Nem a várandósság, hanem úgy minden egyben. És mielőtt bárki félreértene, nem panaszkodok, pusztán azt gondolom, hogy nem mindig csak a jót kell mutatni és kommunikálni. A közösségi oldalak egyik fő lényege, hogy inspirálni tudjuk egymást

– kezdte vasárnap közzétett bejegyzését Kulcsár Edina az Instagramon. Mint ismert, az influenszer jelenleg negyedik gyerekét várja, a másodikat mostani férjével, G.w.M-mel.

Kulcsár azzal folytatta posztját, hogy ő általában mindennek a jó oldalát nézi, mások sikerei inspirálják őt, hiszen ez számára a bizonyíték, hogy semmi sem lehetetlen. Azt írja, a nehéz napokon viszont inkább az ad neki erőt, ha tud azonosulni másokkal, akik hozzá hasonló cipőben járnak. „Például akik gyűrik az anyukák sokszor kemény hétköznapjait” – tette hozzá.

Imádok mindent úgy, ahogy van, és hálás vagyok mindenemért amim van, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nehéz. Olyan sokszor elfáradok. Nem is feltétlenül testileg, mert szerencsémre, nagyon tudom magam tartani, de lelkileg hamarabb lemerülök. Ettől függetlenül egy anyuka nem mondhatja azt, hogy elfáradtam, még várandósan sem! Nem teheti meg, hogy ne ugorjon ki az ágyból hajnalok hajnalán, ha valamelyik gyermeke kiabál, hogy »anya!«… És ez a lista még jó hosszú lehetne! Nem vállaltam volna ennyi gyereket, ha nem lettem volna tisztában azzal, hogy bírni fogom, de brutálisan sokat kell dolgozni lelkileg azért, hogy mindig toppon legyél. Sokszor kedvem lenne sírni, mert elfáradok, de egy anya ezt sem teheti meg. Maximum ha elvonul egy kicsit, hogy a gyerekei ne lássák

– fogalmazott Kulcsár, hozzátéve, hogy egyébként szerinte teljesen oké, ha sír az ember, mert sokszor az is sokat segít.

Posztját egy azzal zárta, hogy az anyukáknak, akik néha elfáradnak, azt üzente: nincsenek egyedül. „De minden egyes nehéz nap megéri. Csak nézzetek a gyerekekre! Nézzétek, milyen boldogok és önfeledtek. És ez mind a ti érdemetek.”

A teljes bejegyzést itt lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik