Szórakozás

Egy nagymama molesztálta Goofyt a Disney Worldben

Joe Raedle / Getty Images
Joe Raedle / Getty Images
Családjával állt össze egy közös fotóra egy Goofy-jelmezes előadóval a kaliforniai Disney World élményparkban egy hatvanas éveiben járó nő. Miközben a fotó készült, a nagyi megmarkolta jelmezes férfi hátsóját.

Feljelentést tett a kaliforniai Disney World egy 32 éves munkatársa, miután egy látogató illetlen módon fogdosta – írja Disney élményparkok hírportálja.

A férfi azt mondja, az incidens napján egy négytagú családdal állt össze egy közös fotóra délelőtt fél tizenegy körül. Három családtag a jelmezes jobb oldalára állt, míg a hatvanas éveiben járó, cicanadrágot és Minnie Egeres felsőt viselő nő a bal oldalára. Miközben a fotó készült, a nagyi háromszor is belemarkolt a jelmezes hátsójába miközben hangosan sikongatott.

A férfi azonnal jelezte a közelben álló kollégáinak, hogy mi történt, az incidensről pedig értesítették a park egyik vezetőjét is. A nő, látva a reakciókat, azt mondta: „úgy tűnik, itt nem látnak minket szívesen”, majd a családjával együtt elsétáltak.

Az eset még február 19-én történt. Az Orange megyei sheriff hivatala május 16-án adott ki róla jelentést, melyben azt írják, az ügyben nem történt letartóztatás.

Az eset nem egyedi, az elmúlt években a Disney parkok jelmezes munkatársi több alkalommal is panaszt tettek, mert a látogatók illetlenül értek hozzájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik