Szórakozás

Next Top Model Hungary: Panna nem érezte jogosnak a kiesését

TV2
retigerzson.com
TV2
retigerzson.com

Úgy véli, versenyben maradtak olyan modellaspiránsok, akik gyengébben teljesítettek nála.

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában ketten búcsúztak a versenyből: elsőként Panna, majd őt követte Anastasia. Baranyi Panna ma a Mokka vendégeként beszélt arról, hogy teljesen lesokkolta a zsűri döntése, búcsúbeszédet sem tudott mondani, annyira leblokkolt, amikor megtudta, hogy nem versenyezhet tovább.

Mint mondja, utólag bánja, hogy nem gyakorolta többet a catwalkját, ám a mindennapos forgatások miatt olyan fáradt volt, hogy szabadidejében inkább a pihenésre és a relaxációra igyekezett összpontosítani.

Nagyon sok opciót átgondoltam, hogy mit rontottam el, mit csinálhattam volna jobban. Picit az egómat hátra kellett volna tennem, így visszanézve a műsort, és sokkal kiegyensúlyozottabban kezelni néhány dolgot. De ez is én vagyok, ez egy nagyon jó önismereti út volt, és visszanézve magam látom, mik a hibáim, és próbálok a jövőben ezeken javítani

– fogalmazott az egykori versenyző, aki a műsort vezető Iszak Eszter érdeklődésére elárulta, hogy szerinte versenyben maradtak olyan modellaspiránsok, akik gyengébben teljesítettek nála.

A catwalkom szerintem abban a mezőnyben tényleg nekem volt a leggyengébb, de a fotóim szerintem nagyon-nagyon erősek voltak, és ezért nem éreztem jogosnak a kiesésem. Én top 5-re számítottam, megvallom őszintén, de így, hogy amatőr vagyok, és tényleg civilként jöttem az utcáról úgymond a versenybe, 16-ból nyolcadik helyezett azért az elég jó. Csak ugye mindig többet akarok és zavar.

A beszélgetés során Vivi neve is szóba került, akivel igen jóban lettek a forgatások alatt, utóbbi el is sírta magát, amikor barátnője kiesett. Baranyi most elmondta, hogy egykori versenytársával máig nagyon jóban vannak, neki is szurkol a versenyen, elismeri viszont, hogy a kialakult mezőnyben mindenki nagyon ügyes.

A jövőt illetően elárulta, hogy a műsor óta sok megkeresése van, így nem tervezi abbahagyni a modellkedést, szeretné viszont más pályán, a média világában is kipróbálni magát. Úgy fogalmazott, Iszakhoz hasonló utat szeretne követni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik