Szórakozás

Az álommeló: „A csúcson kell abbahagyni” – Betti elgondolkodott a verseny feladásán

Azt mondja, bár nagyon jónak tartja a pozíciót, amiért versenyzik, mindenáron nem akarja azt betölteni.

Az álommeló kedd esti adásában Bettit és Pétert ítélték a legszürkébbnek Balogh Levente segítői a napi feladat elvégzése közben. Kritikájuk Bettit annyira szíven ütötte, hogy amikor a csapattársával visszatértek a szállásukra, elmondta neki, hogy a verseny feladásán gondolkodik.

Ma már kiült az arcomra mindaz, ami bennem van, és én nem ez vagyok. Ezt a csúcson kell abbahagyni. Nagyon jó ez a pozíció, meg nagyon jó a Balogh úr, meg minden. De mindenáron azért ez így nem…

– fogalmazott a versenyző, hozzátéve: inkább úgy szeretne hazamenni, hogy feladta a küzdelmet, mintsem úgy, hogy nem úgy teljesített, ahogyan egyébként szokott.

Nem azt mondom, hogy nekem minden nap végén ölelgetés kell, meg jaj de jó, meg ilyenek, de amikor a rosszat még lehúzzák egy olyan rosszal, ami nem teljesen valid, akkor nem nagyon érzem magamban azt, hogy igazándiból holnap most annyira nagyon szeretnék vigyorgó fejjel buborékfújót árulni. Tudom, hogy itt magamnak is bizonyítok, de én tudom, hogy ki vagyok, és nem ettől fogom bebizonyítani, mert folyamatosan le vagyok húzva.

A beszélgetés során Betti hangsúlyozta, nem szeretné, ha a teljesítménye rányomná a bélyegét a csapattársa versenyére, emlékeztette viszont, hogy mivel egyénileg küzdenek az elnöki asszisztensi pozícióért, szerinte Péternek nem kell tartania attól, hogyha ő esetleg feladja a megmérettetést, akkor számára is véget ér a verseny.

Őszintén szólva a következő 10 percem lesz nehéz, utána tudom, hogy én ezt el fogom dönteni. Az a tíz perc tényleg nehéz lesz, onnantól kezdve meg én olyan vagyok, hogyha valamit eldöntök, az már el van dőlve, és onnantól kezdve nem fogok több időt, energiát belefektetni. Szóval csak a döntésig kell eljutni, utána pedig úgy fogok aludni, mint a bunda

– mondta a műsor végén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik