Szórakozás

Ürülékkel kente be egy londoni lakónegyed házait, még keresik az elkövetőt

Az egyik lakó szerint véletlenszerű támadás történhetett.

Egy londoni negyedben egy ismeretlen tettes ismeretlen eredetű ürülékkel kente be több ingatlan portáját, egyelőre ismeretlen indítékból – írja a Scottish Sun.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera rögzítette a felvételt, amin a férfi sapkában, kesztyűben, maszkban, napszemüvegben, kesztyűben, valamint egy sötét kabátban látható, miközben épp az egyik ház falán dolgozza el a nála található ürülék egy részét. Dolga végeztével feltehetőleg egy Lime kerékpár kosarában hagyta a megmaradt fekáliát, amely selyem- és kartonpapírba volt csomagolva.

A lakosok értetlenül állnak a történtek előtt, akik azelőtt sosem tapasztaltak ehhez hasonlót, hiszen egy békés környéken élnek. Az egyik nő a megtorlástól való félelmében nyilatkozni sem szeretett volna, de annyit elárult, hogy korábban sosem látta a felvételen látható férfit, és úgy véli, véletlenszerű támadásról lehet szó. Egy másik lakó egyenesen „emberiség elleni bűncselekménynek nevezte” a tettet, míg egy orvosként dolgozó férfi megkérdőjelezte, hogy az az ürülék, amit múlt héten a saját portája előtt talált, vajon ugyanahhoz az elkövetőhöz köthető-e, aki a videón szerepel, és a falra keni azt, ami nem odavaló.

Szombat reggel, amikor elmentem, észrevettem egy nagy kakit, ami éppen ott volt a bejárati ajtó küszöbén. Azt hittük, hogy egy róka vagy egy nagy kutya volt, aki nagyot csinál… De arra gondoltam, lehetett akár emberi ürülék is. Sok kakit láttam már a munkám során

– idézi a férfitől a Sun.

Egyelőre nem történt letartóztatás az ügyben, de a nyomozás folyamatban van, amihez a rendőrség lakosság segítségét is kérte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik