Szórakozás

Hajdú Péter: Havas Henrik egy önjelölt stand upos, riporternek elképesztően rossz

rtl és Farkas Norbert / 24.hu
rtl és Farkas Norbert / 24.hu
Szerinte érdemes kielemezni a Havas által készített interjúkat, és úgy bárki meggyőződhet Hajdú igazáról.

„A tehetség egy baromi szubjektív dolog” – fogalmazott Hajdú Péter G.w.M-nek előbbi beköltözős riportműsorában, mikor a rapper arról beszélt, producerként nagyon nehéz visszautasítania kevésbé tehetséges embereket. Hajdú ekkor úgy folytatta:

Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik. Meg kell nézni az interjúit, és próbáld meg kielemezni valamelyiket! Nagy öregként előad különböző történeteket… Borzalom! Persze lehet, hogy akad olyan, aki meg azt mondja, hogy neki Havas Henrik a példaképe

idézi a Bors Hajdú műsorban elhangzott mondatait. A lap megkereste a tévést, hogy valóban komolyan gondolta-e az állításait a kamerák előtt.

A véleményem elhangzott a kamera előtt, és egy pillanatig sem gondolkodtam el azon, hogy ne kerüljön adásba, hisz most is ugyanezt gondolom Havas Henrikről. Ő egy wannabe stand upos, aki a saját történeteit meséli el szórakoztató formában, de riporternek elképesztően rossz. Igaz, ez az én szubjektív véleményem. De tényleg javaslom, hogy keressenek rá néhány interjújára, és nézzék vissza.

Hajdú úgy látja, „a vasárnapi ebéd mellől nézve is vállalhatatlan Havas Henrik mint riporter”.

A könyveiről nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem emelik őt Esterházy Péter magaslataiba. Itt jegyezném meg, hogy Friderikusz Sándor egy teljesen üres könyvvel is tudta vezetni az eladási listákat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik