Szórakozás

Elhunyt fia spermájából született meg a gyászoló édesanya unokája

Nem kizárt, hogy a kislánynak testvérei is lesznek még.

Egy gyászoló édesanya úgy döntött, hogy elhunyt fia spermájának felhasználásával újra „szülővé válik” – írja a Sun.

Ana Obregón 2020 májusában vesztette el a fiát, mikor Aless Lequio két évig tartó küzdelem után, mindössze 27 évesen elhunyt rákban. Egy digitális marketingcég vezérigazgatójaként dolgozó férfi mindig is vágyott rá, hogy családot alapítson, így a kemoterápiája előtt lefagyasztotta a spermáját abban a reményben, hogy egyszer még édesapa lehet. Édesanyja szerint fiának az utolsó kívánsága az volt, hogy szülővé válhasson, így a 69 éves nő úgy határozott, tiszteletben tartja a kérését, és keres egy béranyát, aki kihordja a férfi gyermekét.

A spanyol színésznő az Instagramon ünnepelte Anita első születésnapját, és „az apja másolatának” nevezte őt.

Köszönöm a mosolyodat, a gügyögésedet, a kúszásodat és az első lépéseidet. Köszönöm, hogy ugyanolyan szeretettel néztél rám, mint ahogy apád is. Még soha senki nem nézett rám így

– írja a nagymama a posztjában, amelyben a „nemes, nagylelkű, bátor, támogató, vicces és szerető” fiáról is megemlékezik, aki épp olyan volt, mint a kislánya, valamint megígéri Anitának, hogyha nagyobb lesz, majd sokat mesél neki az apjáról.

Ana Obregón szülőhazájában, Spanyolországban tilos a béranyaság, így a béranyával együtt az Egyesült Államokba utazott a terhesség ideje alatt. A kislány egy miami kórházban született, és jogi értelemben a nagymamája lett a szülője. A gyászoló anya nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy fia további gyermekeit is világra hozza majd egy béranya, mivel a férfinek állítólag mindig is az volt a vágya, hogy öt gyermeke legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik