Szórakozás

Nagy Sándor: Biztos vagyok benne, hogy ha 40 éves korom előtt megházasodom, elváltam volna

Cseke Csilla / MTI
Cseke Csilla / MTI
Mint mondja, nem akar szeretetlenségben élni.

Nagy Sándor volt az ATV Húzós podcast legutóbbi vendége. A színész a szakmai témákon túl magánéletéről is beszélt, egyebek mellett arról, miért van egyedül. Mint mondta, sokat foglalkozik önfejlesztéssel, és szerinte a szülei házassága is befolyásolja azt, ahogyan ő a párkapcsolatokra tekint.

Otthonról hozunk egy mintát. A szüleim is hoztak egyet, ők nem váltak el, együtt maradtak. Hogy ezt könnyebben vagy nehezebben élték meg, az egy másik kérdés. Én azt gondolom, hogy nem tudok szeretetlenségben élni, akár párkapcsolatban, akár a szakmán belül. Nyilván láttam az életemben példát a szeretetlenségre, és lehet, hogy emiatt van bennem egy visszatartó erő. De dolgozom ezen, mert nem akarom, hogy ez a természetes állapotom legyen. Azt mondom, hogy »házasság? Köszönöm szépen, láttam már rá példát, nem kérek belőle«. Lehet, hogy én hordozok egy ilyen hibás üzenetet

– magyarázta a színész, majd műsorvezetői kérdésre elárulta: nem tartja rossznak a szülei házasságát, de ő „máshogy képzeli el ezt a dolgot”. Így folytatta:

Hiszek az eleve elrendeltségnek abban a minőségében, hogy ha nekem már kellett volna, hogy legyen házasságom meg gyerekem, akkor lenne. Egyébként biztos vagyok benne, hogy ha negyvenéves korom előtt ez megtörténik, elváltam volna, mert magammal sem voltam tisztában.

A teljes beszélgetést az ATV YouTube-csatornáján lehet visszahallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik