Szórakozás

„Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük” – Máté Krisztina saját és Bárdos András tévés karrierjének végéről mesélt

tv2
tv2
Most a Cápák között című műsoron dolgozik.

Máté Krisztina éveken át vezette a TV2 híradóját férjével, Bárdos Andrással. Sok más típusú műsorban is szerepeltek persze, ám egyszer csak eltűntek a képernyőről. Erről mesélt most a FutureTalks Krizsó Szilviával című műsorban, amit a story.hu szemlézett.

Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük. Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki. András mindennap úgy ment be, hogy ma hátha megoldjuk ezt a dolgot.

Máté ekkor már nem érezte magát jól a munkájában, más szerepre vágyott:

Fontosabb volt, hogy a lányomat én vigyem el edzésre, és nekem mondja el, mi történt vele aznap. Úgy szoktam mondani, hogy amikor abbahagytuk a napi bohóckodást a tévében, hazamentem, és megkérdezte András tőlem, hogy most mit fogsz csinálni, és egyszerűen nem tudtam rá válaszolni. Vártam, hogy rátaláljak én is valami másra, amit szeretnék csinálni, de nem jött.

A tévés később műsorszerkesztő lett az RTL-nél, a munkát azonban nehezen vállalta el, ám Bárdos rábeszélte: „Úgy voltam vele, hogy én már túl vagyok a tévézésen. Ekkor azt mondta András: »Vedd tudomásul, hogy egy hülye tévés vagy, és csináld, ha nem találtál ki helyette semmi mást!«.

Jelenleg a Cápák között című üzleti műsor háttérmunkálatait végzi Máté Krisztina.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik