Szórakozás

„Mellette állunk mi, család” – Király Attila elárulta, hogy Novák Katalin az unokatestvére

RTL és Adrián Zoltán / 24.hu
RTL és Adrián Zoltán / 24.hu
A színész azt mondja, családon belül nem mindenben egyezik a véleményük, ennek ellenére összetartanak. A volt köztársasági elnök lemondásáról is beszélt.

Király Attila az elmúlt években több RTL-es sorozatban is feltűnt, szerepelt például a Válótársakban, a Doktor Balatonban és a Drága örökösökben is. A színésszel az rtl.hu készített videós interjút, amiben Király a családjáról mesélt, és még a fotóalbumba is belelapozott a kamerák előtt.

Csládjáról elmondta, „meglehetősen összetartó banda”, unokatestvérei között van onkológus főorvos, egyikük pedig köztársasági elnök lett.

Ja, már nem az! Bocsánat, nem tudom, hogy erről szabad-e beszélni. Nem tudom, hogy hol tart most ezzel az ország, nem tudom, hogy hol tart ő… Az én unokahúgom a Novák Katalin, akit én nagyon szeretek

– fogalmazott Király, majd arról beszélt, nagyon szerteágazó a nagy családja, és nagyon sok félét gondolnak a világról, ennek ellenére együtt tudnak lenni az ünnepekkor. „Ezt fontosnak gondoltam elmondani. Tudom, hogy ez lózungnak tűnik, de az jó, amikor az ember körül van egy család, és azt érzed, hogy van egy háló, ami megfog, ha nagyon-nagyon nagy a baj” – tette hozzá.

Mint ismert, Novák Katalin volt köztársasági elnök lemondott, miután nyilvánosságra került, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját fedező igazgatóhelyettesnek. Erről színész unokatestvére így nyilatkozott:

Azt gondolom, hogy mellette állunk mi, család. Mint ahogy mellette álltunk akkor is, amikor megválasztották, és akkor is, amikor éppen vége van ennek a dolognak, amit ő eddig csinált, és kezdődik egy új élet. Én még nem tudom, mi ez az új élet, ő lehet, hogy tudja. De mint család, mellette állunk mindannyian, egy emberként, mert a családunk része.

Hozzátette: szerinte a mai világban nagy probléma, hogy az emberek nem tudják elfogadni, ha valaki mást gondol, mint ők. Náluk a családban az a fontos, hogy a véleménykülönbség ne válassza szét őket.

Én egészen mást gondolok a világról, egészen másképpen gondolkodom, és a családnak egy komoly százaléka teljesen máshogy gondolkodik. De az nagyon fontos, hogy attól, mert én mást gondolok, ő hadd gondoljon azt, amit ő szeretne. Gondoljon mást, csak hadd gondoljak én is mást! Szerintem ez nálunk családi szinten tud működni. Nem ment rá kapcsolat, és ez szerintem nagyon fontos. Nem szabadna semmilyen kapcsolatnak rámenni arra, hogy az ember politikailag melyik oldalon áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik