Szórakozás

Ghostingolta a feleségét és gyermekeit a séf, az internet segítségével találtak rá

A kámforrá vált férfi egy év után sms-ben üzent.

Jó lenne, ha az „apa elment tejért, és sosem jött vissza” című történetek csak viccekben szerepelnének, de egy amerikai férfi a valóságban is eljátszotta ezt a húzást, így felesége az interneten keresztül próbált a nyomára bukkanni.

Ashley McGuire nemrég Facebookon írt ki egy bejegyzést az amerikai „Are we dating the same guy?” (magyarul „Ugyanazzal a sráccal randizunk?”) nevű csoportba, ahol történetének rövid ismertetése után arra kérte az embereket, ha valaha találkoznak gyermekei apjával, Charles Withers-szel, szóljanak neki, hogy jó lenne, ha felvenné vele kapcsolatot – hogy aláírhassák a válási papírokat. A nőnek négy gyermeke van: kettő még a séffel való megismerkedése előtt született, kettőnek pedig Withers az apja.

Tavaly, amikor a legkisebb gyermekünkkel terhes lettem, ő úgy döntött, férjnek és apának lenni nem az az életforma, amire a továbbiakban vágyik, így ghostingolt, anélkül, hogy bármilyen nyomot hagyott volna maga után. Van egy babája, akit már egy éve nem látott, és egy másik, akit még sohasem. Elköltözött az államból és megváltoztatta a telefonszámát. Elválni valakitől, aki teljesen elérhetetlen, nagyon kemény és hosszadalmas folyamat, szóval próbálom őt lenyomozni, hogy megszerezzem az aláírását néhány papírhoz, és végre lezárhassam életemnek ezt a fejezetét, és továbbléphessek.

– írta az édesanya az azóta törölt, de a Sun oldalán még elérhető posztjában.

A nővel többen felvették a kapcsolatot, és jelezték, hogy a Bumble nevű randiapp által találkoztak a séfként dolgozó férfivel, és úgy tűnik, az üzenet is célba ért végül, mert Withers sms-ben üzent, hogy kész „leülni és beszélgetni”.

Ashley McGuire reméli, hogy gyermeki apja jól van, és biztos benne, hogy komoly belső küzdelmeket vívhat, miután egyik pillanatról a másikra felforgatta az egész életét, de ez nem mentesíti annak a felelőssége alól, amit tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik