Szórakozás

Shane Tusup és menyasszonya apás szülésre készülnek

Az edzőnek nagy álma, hogy lássa világra jönni a kislányát.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé ma a Mokka vendégei voltak, ahol a babavárásról meséltek a nézőknek. A fitneszmodell már a várandóssága végéhez közeledik, mint mondja, kezd fáradékonyabb is lenni, Tusup szerint viszont végig jól viselte a terhességet, ő nehezebb időszakra számított.

Ami a kislányuk születését illeti, a pár elárulta, számukra nem is volt kérdés, hogy az edző is ott lesz majd a szülőszobában.

Ott leszek és támogatom mindenben, amiben tudom. Ott leszek, fogom majd a kezét, nyilván mást nem igazán tudok tenni abban a pillanatban. De ha ott vagyok, mellette vagyok, szerintem azért számít. Számomra ez egy álom, látni a lányomat megszületni. Folyamatosan viccelődöm és mondom a kis hasának, hogy gyere, jöhetsz már bármikor! Zoé szokta mondani, hogy nem, még nincs itt az ideje, de nagyon várjuk

– mesélte Tusup.

Bár névválasztás terén kevésbé volt könnyű közös nevezőre jutniuk, végül megtalálták azt, ami mindkettőjüknek tetszik, ám egyelőre még nem szerették volna a nyilvánossággal is megosztani, hogy fogják hívni a kicsit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik