Szórakozás

Ötven nőt perelt be egy amerikai féri, mert azt állították róla, hogy borzalmas randipartner

Facebook / Are We Dating The Same Guy?
Facebook / Are We Dating The Same Guy?
Ötven nő ellen indított kártérítési pert egy kaliforniai férfi, aki azt állítja, az alperesek hamis és félrevezető történeteket osztottak meg róla egy Facebook-csoportban. A nők szerint a felperes meg akarja félemlíteni őket a jogi eljárással.

Stewart Lucas Murrey ötven alperestől 2,6 millió dollár (közel egymilliárd forint) kártérítést követel, mert szerinte a nők, különböző hazugságokkal negatív színben tüntették fel egy Facebook-csoportban – írja a New York Post.

Murrey az „Are We Dating The Same Guy – Los Angeles” nevű, mintegy 53 ezer tagot számláló csoportról beszél, melyet nők azért hoztak létre, hogy figyelmeztethessék egymást, ha zaklató, erőszakos férfiakkal akadnak össze a különböző randiapplikációkon.

Kelly Gibbons, az egyik alperes posztolt először Murreyről a csoportban, miután egy randiappon összeismerkedtek, és néhány hétig cseteltek. Gibbons úgy döntött, nem találkozik személyesen a férfival és úgy gondolta, másokat is figyelmeztetni fog, hogy Murrey durva viselkedésére.

Gibbons bejegyzése alatt több nő fogalmazott meg hasonlóan lesújtó véleményt Murreyről: voltak, akik negatív randiélményeikről számoltak be, mások a férfival folytatott csevegéseikről készült képernyőmentéseket osztottak meg.

Murrey azt mondja, a nők egy része felnagyított, eltúlzott jelentéktelen részleteket, mások valótlanságokat terjesztettek róla, ezzel az összeesküvéssel pedig teljesen ellehetetlenítették a szerelmi életét.

Az első április 8-i tárgyalási napon a bíróság elutasította a Gibbons elleni keresetet, a bíró szerint a nő nem tett semmi rosszat azzal, hogy leírta a Murreyvel kapcsolatos véleményét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik