Szórakozás

Paris Hilton elmondta, miért nem mutatja meg kislánya arcát, miközben a fiáról rendszeresen posztol

Frazer Harrison / Getty Images
Frazer Harrison / Getty Images
London tavaly év végén született.

Paris Hilton 2023 januárjában az Instagram-oldalán adott hírt arról, hogy megszületett Carter Reummal közös első gyerekük. A kisfiút, akit Phoenixnek neveztek el, béranya hozta a világra, akárcsak a húgát, Londont, aki az év őszén érkezett meg a családjukba.

A médiaszemélyiség a kisfiáról rendszeresen posztol fotókat, lánya arcát viszont még sosem mutatta meg a nyilvánosság előtt. Ennek miértjéről nemrég a vörös szőnyegen mesélt az E! News riporterének.

Az életem mindig olyan nyilvános volt minden téren. Szóval a kislányomat szerettem volna megtartani magamnak. De hamarosan megmutatom őt a világnak, mert mindenki kérdezgeti

– mondta Hilton, aki elárulta, hogy a jövőben egy harmadik gyereket is szeretnének majd vállalni a férjével, lehetőleg egy újabb kislányt abból kiindulva, hogy ő is igen szoros viszonyt ápol a húgával, Nicky Hiltonnal.

Amikor arról kérdezték, mikorra várható, hogy megmutatja a kislányát, azt felelte, ha elérkezettnek látja rá az időt.

A médiaszemélyiséget tavaly mélyen érintette, hogy a kisfiáról készült fotói alatt többen is a baba fejméretével viccelődtek, míg voltak, akik azt taglalták a kommentek között, milyen betegsége lehet a gyereknek. A csúfolódóknak akkor Hilton nyílt levélben válaszolt, írásában pedig úgy fogalmazott, nehéz felfognia, hogy vannak a földön emberek, akik egy ártatlan kisbabát is képesek célba venni.

Kapcsolódó
„A gyerekemet célozni elfogadhatatlan” – Paris Hilton nyílt levelet írt azoknak, akik a kisfia fotóin csúfolódtak
Paris Hilton ritkán mutatja közösségi oldalain a kisfiát, a napokban viszont kivételt tett, és több fotót is mutatott a kilenc hónapos Phoenixről. A

Ajánlott videó

Olvasói sztorik