Szórakozás

Polgár Kriszta az edzésről: Nekem könnyű? Hát hogyne! 3 gyerekkel, zéró segítséggel, munka, háztartás mellett. Nem az

Bársony Bence / RTL
Bársony Bence / RTL
Beismerte, hogy nála is előfordul, hogy nincs kedve a sporthoz, de szerinte nehezen felülmúlható az, amit az ember testmozgás után érez.

Polgár Kriszta a minap Instagramjára posztolt egy edzős képet, a bejegyzésben pedig azt fejtegette, hogy „mindenki másból töltekezik”: olvasásból, írásból, hímzésből, focizásból, alkotásból, sétából, sütésből, főzésből, takarításból. „Nekem ezt az érzést a sport adja meg. Az, hogy látom az eredményt. Az, hogy egy hosszú nap végén tudom, van egy óra, amit csak magamra szánok, amikor lefárasztom a testemet, és ezzel minden mentális stressz is elszáll” – osztotta meg magáról a háromgyerekes, Texasban élő egykori szépségkirálynő, majd így folytatta:

Nekem könnyű? Hát hogyne! 3 gyerekkel zéró segítséggel, munka, háztartás mellett. Nem az. Ha leírnám a napirendet és a logisztikát, el sem hinnétek. És tudom, hogy senkinek sem az besűríteni heti pár órát. Hidd el, tudom! De megoldjuk, mert mindannyiunknak fontos

– írta, hozzátéve: hisz abban a mondásban, miszerint ép testben ép lélek. Szerinte ha az ember jól érzi magát a testében, az a lelki- és mentális állapotán is látszik. „Kell, hogy valami lendületben tartson a mindennapokban. És persze van egy csodás társam, akivel ugyanaz a töltődésünk” – fogalmazott.

Van olyan, hogy nincs kedvem? Oh, persze! Még olyan is, hogy elindulok a terembe, és megállok egy édességet áruló üzletben, és hazamegyek utána. Nem vagyunk robotok. De az érzés, amit edzés után érzek, nehezen felülmúlható. Tettem magamért. A testemért. Az egészségemért. Példát mutattam a gyerekeimnek, akikkel egyszerre edzünk (ők úsznak, triatlonoznak, fociznak).

Bejegyzése végén megjegyezte: sajnálja, hogy egy nap nem 30 órából áll, de 30-60 perc testmozgás szerinte mindenkinek belefér egy napjába.

Polgár Kriszta azt írta, posztjával motiválni szeretne másokat, és nagyon büszke azokra, akik tesznek magukért, ahogy azokra is, akik még nem kezdték el, de érik bennük a gondolat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés

Életmódváltásáról tavaly a Reggeliben mesélt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik