Szórakozás

Házasság első látásra: „Akkora színész vagy!” – Laci egy feszült pillanatban faképnél hagyta Hildát a párterápián, majd virággal tért vissza

TV2
TV2
Pótolta az ajándékot, amiről a hónapfordulójukon megfeledkezett.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában Hildáék azzal nyitottak, hogy már több mint egy hónapja vannak együtt: emlékeztetve egymást, hogy dátumokban inkább a feleség erősebb, Laci ugyanis a nem emlékezett a hónapfordulóra, amikor egy korábbi adásban Hildáért ment a munkahelyére, így virágot sem vitt neki.

– Elfelejtette. De majd pótolja állítólag!
– Igen, dolgozom rajta! Ez a nem figyelmes férj szerepe, ez nem az enyém. Utálom, ezt javítani fogom.
– Majd rávezetlek.

Amikor a szakértők a szerelemről kérdezték őket, a feleség ismét kijelentette, hogy ez az érzés nagyon elkerüli őket, ám erős szeretet van köztük. Laci erre azt felelte, ha valaki le tud lőni egy bulit, az Hilda.

Hozták a gyertyát, el kéne fújni. Tudod? És akkor ledobod a tortát az asztalról… jaj istenem

– sóhajtott Laci, majd mindenki meglepettségére felpattant a helyéről és faképnél hagyta Hildát, akinek többen is azt javasolták, hogy menjen a férje után, előbbi pedig maga is azt hitte, hogy nagyon megbántotta párját azzal, amit mondott.

Laci végül egy örökrózsa-dobozzal a kezében tért vissza, pótolván a hónapfordulón elmaradt ajándékozást.

Akkora színész vagy! Te jó isten! Úristen, mondom, mit mondtam?

– lepődött meg a virágok láttán a feleség, akit férje ezt követően élete értelmének nevezett.

Engem ez a szerelem-kérdés nem érdekel. Én ebben a pozícióban, amiben most vagyok, tök jól érzem magam. És ha ez így is fog maradni, amit eddig beletettem energiát, azt bele is fogom tenni. Az, hogy ebből szerelem lesz, vagy nem lesz, az alapvetően most, ebben a pillanatban engem nem érdekel. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat mindketten

– fogalmazott későbbi miniinterjújában Laci, Hilda pedig eközben arról számolt be, hogy nem szeretné elveszíteni a férjét, de tart attól, hogy ha ezt kimutatja, akkor sérülékennyé válik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik