Szórakozás

Gary Barlow-nak adta ki magát a nyugdíjas nőt behálózó csaló

Kate Green / Stringer / Getty Images
Kate Green / Stringer / Getty Images
Egy brit nyugdíjas nő hetekig azt hitte, hogy a popsztár Gary Barlow-val csetel, de később megtudta, hogy 24 éves nigériai sráccal volt kapcsolatban.

A 62 éves Janet Smitht egy napon ismerősnek jelölte a Facebookon Gary Barlow, a Take That egykori énekese, zeneszerző, dalszövegíró, producer, a brit X-Factor zsűritagja. A híresség az írta, ez a titkos profilja, amit csak néhány rajongó számára tart fönn, akikkel emberközeli kapcsolatot akar fenntartani – írja LadBible című brit bulvárportál.

Smith hitte is, meg nem is, hogy az igazi Barlow-val akadt össze, de a férfi annyira kedves és udvarias volt, hogy hetekig csevegett vele. Barlow annyira bizalmába avatta a nőt, hogy még arról mesélt neki, hogy szakított a párjával.

A nőnek jólesett a virtuális társaság, de egyre gyanúsabb lett neki, hogy miért akarna egy olyan sztár, mint Gary Barlow éppen vele barátkozni. Végül megegyezett a csevegőpartnerével, hogy megadja neki a WhatsApp-számát, ha ő cserébe felfedi valódi személyazonosságát.

A profilt természetesen nem az igazi Gary Barlow használta, hanem egy 24 éves nigériai férfi, aki elnézést kért, amiért félrevezette Smitht, és bevallotta, azért tette, hogy később pénzt csaljon ki belőle, mert a családja nagyon szegény és másképp nem tud pénzt keresni. A férfi aztán megkérte a nőt, hogy ha már felfedte magát, nem tudna-e neki egy kis pénzt küldeni.

Smith azt mondja, a fiatal férfi olyan szívszorító történetet adott elő, hogy nagyon megsajnálta, de végül nem utalt neki. A nő azt mondja, azért osztotta meg történetét a nyilvánossággal, hogy nehogy mások is úgy járjanak, mint ő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik