Szórakozás

Annyian álltak össze közös fotóra a Barátok közt egykori stábjából, hogy nem is fért rá mindenki

Klinszky Gábor / RTL Klub
Klinszky Gábor / RTL Klub
A csapatnak Nagy Alex szervezett nosztalgiázós bulit, amin közel 120-an vettek részt.

Március utolsó vasárnapján a 24.hu-n is megemlékeztünk arról a fotóról, amin a Barátok közt egykori szereplői, Lékai-Kiss Ramóna, Nyári Dia, Szabó Erika és Deutsch Anita voltak együtt láthatóak.

Balogh Edina a minap ugyancsak a sorozatban megismert stábtagjaival osztott meg közös fotót a közösségi oldalán, ezúttal viszont olyan sokan próbáltak meg beleférni egy képbe, hogy nem is jutott hely mindenkinek a keretben: a Vili bácsit alakító Várkonyi Andrásnak például már csak a haja és az arca egy része látszott a pillanatfelvételen.

Mint kiderült, a Barátok közt-partit Nagy Alex szervezte meg, aki a ma Reggeliben árulta el, hogy bár egyszerre egy időben ennyien nem tartózkodtak egy helyen, összesen nagyjából 120-an vettek részt az összejövetelen.

Aki tudott, az eljött. Nagyon nehéz olyan időpontot kiválasztani, ami mindenkinek alkalmas. De sokan eljöttek. Elképesztő volt, olyan örömmel és mosollyal távozott mindenki hazafelé

– magyarázta a stúdióban a színésznő, aki a műsorvezetők érdeklődésére elárulta: Várkonyi András és Fodor Zsóka nem találkoztak a bulin, utóbbi ugyanis éppen dolgozott aznap, így nem tudott ott lenni a társasággal. A két színész februárban veszett össze egymással a nyilvánosság előtt, a témáról legutóbb március elején írtunk, amikor Fodor kijelentette, nem lát esélyt a békülésre.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik