Szórakozás

„A férjem hozott le a hegyről” – Lilu elmesélte, hogyan torkollott műtétbe a családi kirándulásuk

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Több helyen is eltört a lába.

Lilu a minap az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy kórháza került egy családi túrát követően. A lábát kellett megműteni, miután nem megfelelő cipőben vágott neki az útnak.

A műsorvezető most a Blikknek beszélt a sérülése körülményeiről. Mint mondta, a családjával a Balatonnál pihentek, és úgy döntöttek, felmennek kirándulni a csobánci várhoz, ekkor viszont még nem gondolt arra, hogy a sima, műanyag talpú cipője erre a túrára nem a legmegfelelőbb választás. A lefelé vezető úton esett el, ami után rögtön tudta, hogy nagy a baj.

Hatalmas fájdalmat éreztem. Nem tudtam ráállni a lábamra, ezért a férjem hozott le a hegyről, amely nem volt kis feladat. Nagyon fájt, ám meg voltam róla győződve, hogy csak kifordult, ezért beborogattam és le is feküdtünk aludni. Másnapra sem enyhült azonban, így elmentem az ügyeletre Tapolcán, ahol kiderült, hogy külső bokatörésem van, illetve még egy csont tört, műteni kell. Azt azonban már Budapesten végezték el, miután hazajöttünk.

A műsorvezető hét csavart és egy fémlemezt is kapott, amit előreláthatóan jövőre vesznek majd ki az orvosok. Mint mondta, két hétig még biztosan fekvőgipsze lesz, és utána is jó ideig nem állhat még lábra.

Feküdnöm kell, az a legnehezebb. Ezer dolgom lenne, de persze ilyenkor az ember újratervez. Amit tudok telefonról és a számítógépről, megoldok. Borzasztó, hogy sok mindent le kell mondanom, de a legrosszabb érzés, hogy ezzel a balesettel terheket rakok mindenkire. Pedig elkerülhető lett volna, ha normális cipőt húzok, szóval tényleg egy butaság miatt történt

– fogalmazott Lilu, akit igencsak meghatott, mennyien írtak neki azóta, hogy a sérüléséről posztolt.

Ilyenkor érzi igazán az embert azt, hogy mennyi ember van körülötte. Rengetegen írtak rám privát üzenetet, hogy segítenek a főzésben, a gyerekek körüli dolgokban, de akár a rehabilitációban is. Sokan, legalább hatvanan például azok közül is, akikkel interjúztam az oldalamon, ami nagyon meghatott, mert ez mind az internetes világon túli, valós kapcsolatot jelent.

Kapcsolódó
Családi túrára indultak Liluék, kórház és gyors műtét lett a vége
A műsorvezető lába sínylette meg a kiruccanást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik