Szórakozás

Teljesült a vágya, takaríthatott születésnapján a porszívórajongó négyéves kisfiú

Porszívót kapott ajándékba, nem is kívánhatott volna szebb ünnepet.

Jacob Tosettinek különös szenvedélye van, a négyéves kisfiú a porszívók megszállottja, de annyira, hogy a születésnapja sem szólhatott másról – írja a Metro.

Tosetti egyébként korábban félt nagymamája robotporszívójától, ezért elkezdett videókat nézni a készülékről, hogy legyőzze a fóbiáját. Ez olyan jól sikerült, hogy Tosetti igazi rajongóvá vált. Később is mindent imádott, ami a takarítással kapcsolatos, ha játszik, a felmosót vagy a seprűt is gyakran előveszi. A kisfiú nemrég lett négyéves, a születésnapi bulija előtt megkérdezte tőle az édesanyja, hogy szeretne-e egy porszívó tematikájú bulit, mire a fiú szeme „felragyogott”.

Akárcsak akkor, amikor kibontotta az ajándékot. A nagy pillanatot videóra is vették, amiben látható, mennyire megörült a készüléknek, egy ideig nem is tudott mással foglalkozni, rögtön nekiállt kitakarítani.

@btos102223 #fyp #cleantok #birthday #party #kidsoftiktok #momlife #vacuum #funny #happybirthday ♬ Stadium Rave - Spongebob Squarepants

A születésnapon a díszítéstől kezdve az ajándékokig minden a tisztítással volt kapcsolatot, még a tortán lévő gyertyákat is porszívóval fújták, pontosabban szívták el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik